Konsert i Sauherad kirke 18. august kl. 16.30


Henrik Ødegaard: Te Deum and five poems and a hymn by Jon Fosse. 

Kammerkoret Ensemble96 med  Ditte M. Bræin - sopran, Martin Ødegaard - baryton, Otto Chr. Odland - orgel, 4 hornister og dirigent Nina t. Karlsen.

Billetter: Kr. 200 i døra, kontant eller vipps. 

I oktober 2020 ble «Te Deum and five poems and a hymn by Jon Fosse» urframført i Tønsberg domkirke. Det var i seg selv et lite under: Pandemien var inne i sin «andre bølge», og uka etter konserten ble igjen sterke inngripende tiltak satt in over hele Norge. Og så ble det stille i konsertlivet en lang stund. Men minnet om denne konserten levde videre hos oss involverte, og etterhvert begynte vi å arbeide mot en cd-innspilling av verket. Og det skal nå skje, på plateselskapet Grappa, i slutten av august!

Koret Ensemble96 som holder til i Oslo, kommer til Norsjøtunet for å ha en siste øvingshelg med finpuss før opptakene, og da inviterer vi like godt til en konsert med denne musikken i Sauherad kirke søndag 18.august kl. 16:30 (merk tidspunktet!).

Foruten koret, som dirigeres av Nina T. Karlsen, medvirker to sangsolister, Ditte M. Bræin og Marin Ødegaard og organisten Otte Christian Odland. I tillegg ikke mindre enn fire waldhornsolister: Lena Wiis, Benedicte Elnes, Marie Solum Gran og Nikolai Heuer.

Musikken er komponert med den oldkirkelige hymnen «Te Deum» som omdreiningspunkt, men i tillegg synger solistene tekster av nobelprisaktuelle Jon Fosse. Programmet tar omtrent 50 minutter. 

Velkommen!

Her kan du sjå plakaten
 

Tilbake